Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

PER DEFENSAR LA LLEI DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA I LA SEVA PLENA IMPLEMENTACIÓ
PEL DRET DE LES PERSONES VULNERABLES
APORTA LA TEVA SOLIDARITAT A LA DEMANDA EN MARXA

Las aportaciones para cubrir los gastos para las demandas en preparación se efectuarán al nº de cuenta de la Comisión Promotora indicando finalidad “aportación gasto demanda” y el nombre de la entidad o persona solidaria. 

Aportaciones al Nº Cuenta:            ES47 3025 0001 1714 3351 6817

 

RELACIÓN DE ENTIDADES Y PERSONAS QUE HAN REALIZADO APORTACIONES SOLIDARIAS PARA CUBRIR LOS GASTOS DE LA DEMANDA CONTRA EL REGLEMANTO DE LA LEY RGC AL TRIBUNAL DEL CONTENCIOSO ADMINISTRATIVO DE CATALUÑA

 

2020-06-01 PRIMERS COMENTARIS SOBRE EL RDL DE L’INGRÉS MÍNIM VITAL

Comissió de govern de la llei de la Renda Garantida de Ciutadania

La Renda Garantida de Ciutadania imprescindible davant la pandèmia

Els 'comuns' plantegen un decret llei per agilitzar la renda garantida durant el coronavirus
 TRÀMITS DE RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA (COVID-19)

AVÍS

L'assessorament presencial sobre la Renda Garantida de Ciutadania que es realitza els dijous de 17 a 19 hores al local de la FAVB es suspèn per tancament d'aquest local com a conseqüència de les restriccions de mobilitat pel Covid-19.

En el seu lloc, es procedeix a realitzar l'assistència per via telemàtica escrivint a l'e-mail:

asesoriargc@gmail.com

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2020-03-02 Requeriment que exigeix el total i immediat compliment de la Resolució 114/2019 de 28 de febrer de 2019 de la GAIP

2020-02-28 PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DEL ART 26 "RESOLUCIÓ ADMINISTRATIVA DE LES SOL·LICITUDS"

2020-02-07 Declaracion del relator de la ONU tras su visita a España.

 

ASSESSORAMENT COL·LECTIU / ASESORAMIENTO COLECTIVO

¡DEFIENDE TUS DERECHOS! Les persones o les famílies que es troben en situació de pobresa tenen dret a accedir a una renda garantida de ciutadania que els asseguri els mínims d’una vida digna”. Estatut de Catalunya, en el seu article 24.3

 asesoriargc@gmail.com   www. rendagarantidaciutadana.net   @ILPRendaGC ILP de la Renda Garantida Ciutadana

Entrevista TV3  LA LLARGA LLUITA PER LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

 

 

El ple del Parlament dóna via lliure perquè es continuï tramitant la ILP de la renda garantida de ciutadania

   El ple ha donat aquesta tarda via lliure perquè la cambra continuï tramitant la ILP de la Renda Garantida de Ciutadania, que ha superat el primer debat al ple sense que els grups no hi hagin presentat cap esmena a la totalitat. Així, la proposició de llei continuarà ara la tramitació en comissió abans que torni al ple perquè l'aprovi.

   El ple ha fet el debat de totalitat de la ILP sobre la renda garantida de ciutadania, que han presentat els membres de la comissió promotora Diosdano Toledano i Sixte Garganté. Tots dos han coincidit a posar l'accent en el fet que la renda garantida és prevista a l'estatut, i han lamentat que encara no s'hagi legislat. "Quant patiment s'hauria estalviat si aquest projecte de llei ja s'hagués elaborat i aplicat", ha asseverat Toledano, que també ha desitjat "bona feina" als diputats, els ha demanat que "no defraudin l'esperança" que obre la iniciativa i els ha advertit que "la pobresa no pot esperar". Garganté ha reivindicat el "dret a una vida digna", i ha instat el Parlament a "legislar a favor de la justícia i la cohesió social", perquè altrament, ha afirmat, "continuarà incrementant la pobresa".

Al debat, seguit des del mateix saló de sessions per membres del grup promotor de la iniciativa, hi han participat Eva Granados (PSC), Laura Massana (ICV-EUiA), Oriol Amorós (ERC), David Fernàndez (CUP), Anna Figueras (CiU), José María Espejo-Saavedra (C's) i Rafael López (PPC).

 

 

 

 

 

Un cop fet el debat, la iniciativa continuarà ara la tramitació parlamentària, ja que els grups no hi han presentat cap esmena a la totalitat. Primer es faran en comissió les compareixences que acordin els grups, els quals podran presentar esmenes a l'articulat, que seran objecte de treball d'una ponència. La ponència farà un informe amb les esmenes que recomani incorporar i que la comissió haurà d'aprovar en un dictamen que a l'últim se sotmetrà a la votació definitiva del ple.

 

Intervenció de Diosdado Toledano

 

http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/sequencia/videos?p_cp1=7016042&p_cp2=7018178&p_cp3=7018183

 

 

Intervenció de Sixto Garganté

 

http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/sequencia/videos?p_cp1=7016042&p_cp2=7018187&p_cp3=7018183

 

Links premsa:

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/728099-la-renda-garantida-fa-un-pas-mes-al-parlament.html?cca=1

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2014/03/26/catalunya/1395868030_999553.html

 

Joomla templates by a4joomla