Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

Reunió Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadanía   24/05/2016

                                                                                                                                      ACTA N º 60

 

Assisteixen a la reunió: Elena Ferrero, Laurent Faucheux, Antoni Ferret, Núria Garrido, Carles Rodriguez, Juanjo Salbia i Diosdado Toledano. Justifican ausencia: Laura Marino, Sixto Garganté, Patricia Manzo, Juan Miguel Ortiz, Miquel Puente i Judit Sánchez. 

 

Proposta d'Ordre del dia:

1.- Informació aprovació mocions

2.- Preparació acte públic àmbit municipal

3.- Participació convocatòries 28 i 29 de maig

 

1.- Informació aprovació mocions

S'informa de la invitació a la Comissió Promotora de la RGC a participar al ple de l'ajuntament de Franqueses del Vallès per presentar la moció de suport a la proposta de llei de la renda Garantida de Ciutadania.

Es proposa a Juanjo Salbia perquè en faci la presentació en el ple que tindrà lloc el dijous 21 de maig.

Nota: La moció va ser aprovada per unanimitat. És una actualització de la qual es va aprovar fa dos anys.

També s'informa del procés d'aprovar una moció de suport a l'ajuntament de Lleida el 27 de maig.

Nota: La moció va ser aprovada amb 23 vots a favor i 4 abstencions de Ciutadans.

 

2.- Preparació acte públic àmbit municipal de 31 de maig

S'informa del treball de preparació de l'Acte públic amb alcaldesses i alcaldes en suport de la Renda Garantida de Ciutadania.

En la preparació juga un paper de primer ordre l'ajuntament de Barcelona. La data del 31 de maig ha estat decidida en funció de la participació de l'alcaldessa. Han confirmat també la seva participació a la taula de l'acte l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Sra. Núria Parlon, l'alcaldessa de Castelldefels Sra. Candela López, l'alcaldessa de Badalona enviarà un vídeo en coincidir amb un ple municipal. S'ha disculpat la seva assistència l'alcaldessa de l'Hospitalet

S'informa de l'esborrany de Declaració que es passarà a les alcaldesses i alcaldes per a la seva signatura. I es dóna el vistiplau.

La recerca d'un local de caràcter municipal i cèntric per l'acte ha fallat ja que es troben ocupats al 31 de maig. El Local de la Confavc que ha estat reservat és massa petit i es desestima. Els representants de CCOO i UGT ofereixen respectivament seus locals. Es decideix pel local de CCOO per la seva proximitat a l'ajuntament de Barcelona i bona comunicació.

 

3.- Participació convocatòries 28 i 29 de maig

Es proposa participar darrere de la pancarta de la Comissió Promotora de la RGC en la manifestació de les marxes de la dignitat el 28 de maig, on hi ha el compromís de donar la paraula a la representació de la Comissió Promotora. S'estableix una cita a les 16:45 hores de la cantonada de l'antic Deutsche Bank.

També s'informa de la convocatòria de manifestació de diumenge contra la suspensió pel tribunal constitucional de diversos articles de la llei d'emergència habitacional i pobresa energètica, a la qual s'ha convidat a participar a la Comissió Promotora de la RGC, i on es va a donar suport públic a la proposta de llei de la Renda garantida de Ciutadania.

El lema de la manifestació és "Els drets no es suspenen, en defensa del treball digne, els drets socials i la democràcia real". Fins a la data més de 60 entitats i organitzacions convoquen. Al final de la manifestació es donarà la paraula a la representació de la Comissió Promotora.

S'acorda participar després de la pancarta de la Renda Garantida de Ciutadania i s'estableix la cita prèvia a les 11:45 hores a la cantonada de Pau Claris amb Pl. Urquinaona.

 

ACORDS

- Presentar moció en ajuntament Les Fanqueses del Vallès a través de Juanjo Salbia

- Difondre convocatòria acte del 31 de maig. Organitzar-coordinadament amb ajuntament de Barcelona. Recollir major nombre de firmes d'alcaldesses i alcaldes.

- Participar en les convocatòries del 28 i 29 de maig amb la pancarta de la Renda garantida de Ciutadania per donar la major visibilitat a la difusió de la proposta de llei.

 

Propera reunió de la Comissió Promotora dimecres 8 de juny a les 18 hores al local de CONFAVC en carrer Doctor Aiguadé nº 18 (prop sortida estació de metro de Barceloneta, línia IV)

Barcelona, 2 juny 2016

Redacta Acta: Diosdado Toledano

 
Joomla templates by a4joomla