Reunió Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadanía   07/09/2017

ACTA N º 103

 

Assisteixen a la reunió: Nuria Farrús, Ramón Franquesa, Amparo López, Patrizia Manzo, Joan Miquel Ortiz, Manel A. Lalvarr, Pepe Rodado, Eduard Romo, Juanjo Salbia, Alberto Semidey, Diosdado Toledano, Santiago Torras i Xan da Torre.Justifiquen absència: Judit Borrell,Jaume Botey, Lluc Cahis, Javier Bernad, David Cordoba, Neus Escofet, Erika Fabregat, Agnés Felis, Elena Ferrero, Pedro Fernandez, Sixte Gargante, Miguel Ibarz, Nuria Lozano, Mingo Meseguer, Manel Navarro, Arcadi Oliveres, David Papiol, Carles Rodriguez,Montserrat Rosaura i Llorenç Serrano.

 

Proposta d'Ordre del dia:

 

1.- Informació preparació Acte setembre 15

2.- Temes pendent es la preparació Acte setembre 15

3.- Edició guia completa.

4.- Actes informatius. Gestió.

 

1.- Informació preparació Acte 15 setembre

En el dia d'avui s'ha recollit a l'Oficina d'atenció al Ciutadà de Ciutat Vella la llicència de l'ajuntament per a l'ús de l'espai públic en l'acte de la Plaça del Rei de 15 de setembre.

Els responsables de l'ajuntament de Barcelona s'han posat en contacte per posar l'escenari a la plaça, la connexió elèctrica i d'enllumenat, així com les cadires. L'ajuntament apareixerà a la convocatòria de l'acte com a ens col·laborador.

L'equip de so està compromès per Nuria Lozano.

Pancarta Renda Garantida Ciutadania la porta Diosdado

Es té el compromís de l'Assemblea de treballadors en atur de la zona Franca d'aportar una carpa per ubicar els materials informatius, així com algunes ampolles d'aigua.

La presentació de l'acte serà realitzada per la companya Núria Garrido que acaba de comunicar l'acceptació.

 

2.- Preparació Acte 15 setembre

Es proposa quedar a les 17 hores a la plaça per realitzar els treballs d'instal·lació de l'acte.

L'esquema del desenvolupament de l'acte que es proposa és el següent:

1- Obertura de l'acte a càrrec de la presentadora Núria Garrido, i primera paraula de salutació a càrrec de la representant de l'ajuntament de Barcelona.

2- brevíssimes intervencions de salutació de Sixte, Núria Carreras i Diosdado

3- A continuació, se succeiran les intervencions musicals, poesies, etc.

4- Al final de l'acte es fa entrega del diploma-certificat als / les artistes que hi intervenen.

5- Tancament de l'acte a càrrec de Núria Garrido. I Foto col·lectiva en les escalinates (si és possible)

Sobre les intervencions d'artistes:

Fins al moment es compta amb la intervenció del cantautor Roger, de la cantant Marta (espai Calàbria 66), de la cantant Cecilia Bellorín, etc. Juanjo Salbia informa de la participació de Marta Formet i de Josep M. Asensio que interpretarà cançons i recitarà poesia respectivament. Eduard Romo informa del contacte amb un grup musical de 7 membres disposat a participar, un altre company planteja la possibilitat de fer un número de màgia, etc.

Es proposa seguir fent gestions sobre les persones i grups musicals, i en la pròxima reunió tancar el desenvolupament de l'acte i l'ordre d'intervencions artístiques.

Patrizia presenta esborrany del cartell. S'indica la necessitat d'incorporar al cartell a l'ajuntament de Barcelona com a ens col·laborador i la seva corresponent logo.

 

3.- Edició guia completa

Patrizia presenta una primera impressió de la guia completa en català i castellà. S'observa un error en l'ordre d'impressió dels fulls Contraportada, portada i resta pàgines. Es considera que l'error no és greu i que la guia es llegeix bé. En la data que estem ja no es pot modificar.

Queden compromesos Patrizia i Juanjo per recollir les guies impreses i portar una part a l'acte de 15 de setembre.

Diosdado informa que s'enviarà la guia en un format PDF per a la seva impressió.

 

4.- Actes informatius. Gestió.

S'informa que el dia 6 es va fer un acte informatiu a la seu d'UGT i el 7 a Lleida.

Estan previstos pròxims actes el dijous 21 de setembre a la Biblioteca de Zona Franca, el mateix dia al Centre cívic Magòria, el 22 a Cubelles, el 6 d'octubre a Sant Andreu de la Barca. Hi ha peticions per fer actes a Torredembarra i al Casal de barri Prosperitat a Nou Barris encara sense concretar data i intervinents. S'informa de la possibilitat de posar una taula informativa i fer una xerrada informativa a la "Festa Morada" el 16 de setembre (Parc de la Gavia al c / Menorca 64, Sta Coloma de Gramenet).

Se sol·licita col·laboració per a atendre la cobertura d'actes, en la immediatesa l'acte en Magòria del dia 21.

 

ACORDS

- Prosseguir la tasca de recerca de cantants i grups musicals i tancar el desenvolupament de l'acte en la propera reunió el 13 de setembre.

- Editar i distribuir cartell convocatòria acte incorporant a l'Ajuntament de Barcelona i el seu logo com a ens col·laborador.

- Recollir edició de la guia completa de la impremta. Enviar arxius de la guia per a la seva impressió per les persones i entitats que ho desitgin.

- Organitzar la cobertura dels actes informatives previstos i els que puguin organitzar-se.

 

Propera reunió de la Comissió Promotora dimecres 13 de setembre de 2017 a les 17:00 hores al local de AICEC-ADICAE, carrer Creu dels Molers nº 13 (prop estació de metro de Poble Sec/sortida carrer Parlament, línia III)

 

Barcelona, 8 de setembre 2017

 

Redacta Acta: Diosdado Toledano

 

#catsensepobresa y Web: http://www.rendagarantidaciutadana.net/index.php/es/

 

Joomla templates by a4joomla