Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

PER DEFENSAR LA LLEI DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA I LA SEVA PLENA IMPLEMENTACIÓ
PEL DRET DE LES PERSONES VULNERABLES
APORTA LA TEVA SOLIDARITAT A LA DEMANDA EN MARXA

Las aportaciones para cubrir los gastos para las demandas en preparación se efectuarán al nº de cuenta de la Comisión Promotora indicando finalidad “aportación gasto demanda” y el nombre de la entidad o persona solidaria. 

Aportaciones al Nº Cuenta:            ES47 3025 0001 1714 3351 6817

 

RELACIÓN DE ENTIDADES Y PERSONAS QUE HAN REALIZADO APORTACIONES SOLIDARIAS PARA CUBRIR LOS GASTOS DE LA DEMANDA CONTRA EL REGLEMANTO DE LA LEY RGC AL TRIBUNAL DEL CONTENCIOSO ADMINISTRATIVO DE CATALUÑA

 

2020-06-01 PRIMERS COMENTARIS SOBRE EL RDL DE L’INGRÉS MÍNIM VITAL

Comissió de govern de la llei de la Renda Garantida de Ciutadania

La Renda Garantida de Ciutadania imprescindible davant la pandèmia

Els 'comuns' plantegen un decret llei per agilitzar la renda garantida durant el coronavirus
 TRÀMITS DE RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA (COVID-19)

AVÍS

L'assessorament presencial sobre la Renda Garantida de Ciutadania que es realitza els dijous de 17 a 19 hores al local de la FAVB es suspèn per tancament d'aquest local com a conseqüència de les restriccions de mobilitat pel Covid-19.

En el seu lloc, es procedeix a realitzar l'assistència per via telemàtica escrivint a l'e-mail:

asesoriargc@gmail.com

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2020-03-02 Requeriment que exigeix el total i immediat compliment de la Resolució 114/2019 de 28 de febrer de 2019 de la GAIP

2020-02-28 PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DEL ART 26 "RESOLUCIÓ ADMINISTRATIVA DE LES SOL·LICITUDS"

2020-02-07 Declaracion del relator de la ONU tras su visita a España.

 

ASSESSORAMENT COL·LECTIU / ASESORAMIENTO COLECTIVO

¡DEFIENDE TUS DERECHOS! Les persones o les famílies que es troben en situació de pobresa tenen dret a accedir a una renda garantida de ciutadania que els asseguri els mínims d’una vida digna”. Estatut de Catalunya, en el seu article 24.3

 asesoriargc@gmail.com   www. rendagarantidaciutadana.net   @ILPRendaGC ILP de la Renda Garantida Ciutadana

Entrevista TV3  LA LLARGA LLUITA PER LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

 

 

 

 Reunió Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadanía 06/03/2019 

ACTA N º 136 

 

Assisteixen a la reunió: Erika Fabregat, Sandra Filippella, Patrizia Manzo, Manuel Ortiz, Diosdado Toledano i Xan Da Torre. Justifiquen absència: Josep Busquets, Enrique Elejalde, Ramón Franquesa, Enrique García, Sixte Gargante, Miquel Ibarz, Juan Ramón Martín, Laura Marino, Mª Carmen Montserrat, Joan Miquel Ortiz, Valentín Redondo, Pepe Rodado, Juanjo Salbia i Najat Yedri. 

Proposta d'Ordre del dia: 

1.- Informació Resolució del GAIP (Comissió de Garantia del dret d'accés a la informació pública) 

2.- Nova reclamació al GAIP 

3.- Registre Document d'observacions al punt 4 de l'Informe d'aplicació i efectivitat de la RGC "i propostes 

4.- Preparació concentració 7 març 

1.- Informació Resolució del GAIP (Comissió de Garantia del dret d'accés a la informació pública) 

S'informa de la recepció de la Resolució de la Comissió de Garanties d'accés al dret a la informació pública de la Generalitat de Catalunya (GAIP). 

En aquesta Resolució es dóna la raó a la reclamació presentada per la Comissió Promotora el 24 de gener passat 2019 i dóna un termini de 20 dies a la Direcció General d'Economia Social a respondre a les qüestions sol·licitades. 

Es valora positivament els termes de la Resolució, que posen en evidència l'opacitat en la gestió informativa de la Direcció general d'Economia Social (s'adjunta resolució GAIP amb la presenta acta) 

2.- Nova reclamació al GAIP 

Davant la resolució denegatòria amb data de 15 de febrer 2019 de la Direcció general d'Economia Social a la nova sol·licitud d'informació pública presentada per la Comissió promotora el passat 15 de gener 2019, s'informa que es registrarà una nova reclamació al GAIP abans de finalitzar la setmana. 

3.- Registre Document d'observacions al punt 4 de l'Informe d'aplicació i efectivitat de la RGC "i propostes 

Després d'actualitzar el Document d'observacions i propostes al punt 4 del "Informe d'aplicació i efectivitat de la RGC" registrat el 28 de desembre passat 2019 a Parlament pel Departament de Treball, afers socials i famílies, es comunica que es registrarà en breu dit document d'observacions i propostes per a coneixement del President del Parlament i dels Grups i subgrups parlamentaris. 

4.- Preparació concentració 7 de març 

Es dóna el vistiplau als cartells confeccionats per Patrizia per a la concentració del dijous 7 de març, a qui s'agraeix el treball efectuat. 

S'acaba de concretar el desenvolupament de la concentració. Així com el registre de la Carta al Conseller de Treball, Afers socials i famílies Sr. Chakir el Homrani. 

ACORDS 

- Presentar nova reclamació davant el GAIP en resposta a la resolució denegatòria a la sol·licitud d'informació pública registrada el 15 de gener el 2019. 

- Registrar al Parlament el Document d'observacions i propostes al punt 4 de l' "Informe d'aplicació i efectivitat de la RGC" 

- Gestionar el desenvolupament de la concentració del dijous 7 de març davant del Departament de Treball, Afers socials i famílies, i registrar la Carta al conseller Sr. Chakir el Homrani 

Propera reunió dimecres 20 de març 2019 a les 17:00 h. en local d'FAVB carrer Obradors 8-10 (prop estació de metro Jaume I Línia IV o Drassanes Línia III) 

Barcelona, 10 març 2019 

Redacta Acta: Diosdado Toledano 

#catsensepobresa y Web: http://www.rendagarantidaciutadana.net/index.php/es/ 

Nou email assesorament Renda Garantida Ciutadania: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

Joomla templates by a4joomla