Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

PER DEFENSAR LA LLEI DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA I LA SEVA PLENA IMPLEMENTACIÓ
PEL DRET DE LES PERSONES VULNERABLES
APORTA LA TEVA SOLIDARITAT A LA DEMANDA EN MARXA

Las aportaciones para cubrir los gastos para las demandas en preparación se efectuarán al nº de cuenta de la Comisión Promotora indicando finalidad “aportación gasto demanda” y el nombre de la entidad o persona solidaria. 

Aportaciones al Nº Cuenta:            ES47 3025 0001 1714 3351 6817

 

RELACIÓN DE ENTIDADES Y PERSONAS QUE HAN REALIZADO APORTACIONES SOLIDARIAS PARA CUBRIR LOS GASTOS DE LA DEMANDA CONTRA EL REGLEMANTO DE LA LEY RGC AL TRIBUNAL DEL CONTENCIOSO ADMINISTRATIVO DE CATALUÑA

 

2020-06-01 PRIMERS COMENTARIS SOBRE EL RDL DE L’INGRÉS MÍNIM VITAL

Comissió de govern de la llei de la Renda Garantida de Ciutadania

La Renda Garantida de Ciutadania imprescindible davant la pandèmia

Els 'comuns' plantegen un decret llei per agilitzar la renda garantida durant el coronavirus
 TRÀMITS DE RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA (COVID-19)

AVÍS

L'assessorament presencial sobre la Renda Garantida de Ciutadania que es realitza els dijous de 17 a 19 hores al local de la FAVB es suspèn per tancament d'aquest local com a conseqüència de les restriccions de mobilitat pel Covid-19.

En el seu lloc, es procedeix a realitzar l'assistència per via telemàtica escrivint a l'e-mail:

asesoriargc@gmail.com

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2020-03-02 Requeriment que exigeix el total i immediat compliment de la Resolució 114/2019 de 28 de febrer de 2019 de la GAIP

2020-02-28 PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DEL ART 26 "RESOLUCIÓ ADMINISTRATIVA DE LES SOL·LICITUDS"

2020-02-07 Declaracion del relator de la ONU tras su visita a España.

 

ASSESSORAMENT COL·LECTIU / ASESORAMIENTO COLECTIVO

¡DEFIENDE TUS DERECHOS! Les persones o les famílies que es troben en situació de pobresa tenen dret a accedir a una renda garantida de ciutadania que els asseguri els mínims d’una vida digna”. Estatut de Catalunya, en el seu article 24.3

 asesoriargc@gmail.com   www. rendagarantidaciutadana.net   @ILPRendaGC ILP de la Renda Garantida Ciutadana

Entrevista TV3  LA LLARGA LLUITA PER LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

 

 

Reunió Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadanía   06/11/2019

ACTA N º 149

 

Assisteixen a la reunió:Miquel Ibarz,Joan Llambrich, Patrizia Manzo, Manuel Ortiz, Juan Ramón i Diosdado Toledano.. Justifiquen absència: Josep Busquets, Eduardo Cano, Enrique Elejalde, Enrique García, Carme Ferreiro, Nuria Garrido, Farida Harrak, C. Laura Marino, J. Antoni Martínez, Joan Miquel Ortiz, Xavier Motis, Ana Paredes, Irene Pareja, Pepe Rodado, Carlos Rodriguez, Juanjo Salbia, Xan Da Torre  i Najat Yedri

Proposta d'Ordre del dia:

1.- Informació gestió nova reclamació a GAIP i noves sol·licituds d'informació pública.

2.- Gestió esmena lectura única i previsió reunió delegació amb grups parlamentaris.

3.- Informació acte novembre 29 lliurament reconeixements II Festival marees i moviments socials

4.- Presentació Comunicat

5.- Diversos

 

1.- Informació gestió nova reclamació a GAIP i noves sol·licituds d'informació pública.

S'informa que el dilluns 4 de novembre de la presentació d'una nova reclamació a la GAIP sobre l'evasiva de la DGES a la sol·licitud d'informació sobre el compliment de la moció 24/XII aprovada pel Parlament que obliga el govern de la Generalitat a la revisió extraordinària de les sol·licituds de RGC i complements denegades fins a la data.

També s'informa del registre aquest mateix dia d'una nova sol·licitud d'informació pública sobre els imports mensualizados de la totalitat de prestacions de RGC i complements des juliol 2018 a octubre 201, i del registre d'una altra sol·licitud d'informació el 6 de novembre sobre la documentació i acords de la reunió de la Comissió de Govern de la RGC de 30 setembre, etc.

S'informa que la informació sol·licitada el 26 d'agost, ha tingut com a resposta que no admet el punt 8 de la sol·licitud, i la resta de punts sol·licitats es deriven a altres instàncies incomplint el termini de resposta. Es valorarà la presentació de la corresponent nota a la DGES o una nova reclamació a la GAIP.

 

2.- Gestió esmena lectura única i previsió reunió delegació amb grups parlamentaris

S'informa que els grups parlamentaris que van registrar l'esmena a l'art 7, a proposta de la Comissió Promotora de la RGC, es reuneixen (excepte la CUP) de nou el 6 de novembre a la tarda amb una delegació de la Comissió de Govern de la RGC per tractar de l'esmena de lectura única.

Previsió de ple parlamentari que debatrà i votarà la proposta d'esmena de lectura única: els dies 26 i 27 de novembre.

Es preveu que després de les eleccions del 10 N tindrà lloc la reunió sol·licitada a aquests grups parlamentaris amb una delegació de signants de la carta registrada.

 

3.- Informació acte novembre 29 lliurament reconeixements II Festival marees i moviments socials

El divendres 29 de novembre de 17 a 19 hores tindrà lloc l'assemblea de moviments socials per avançar en la seva coordinació, i de 19 a 21 hores tindrà lloc l'acte de reconeixement a les artistes i grups musicals, etc., que van col·laborar en el II Festival de Marees i moviments socials el passat 5 de novembre. Tant l'Assemblea com l'Acte, on es passarà el vídeo resum de la II Festival, tindrà lloc a les cotxeres de Sants, a la Sala de la segona planta de l'edifici confrontant amb Carrer Olzinelles.

 

4.- Presentació Comunicat

Es dóna lectura a l'esborrany de comunicat que posa en valor la presentació dels recursos a l'contenciós administratiu o demandes a el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i anima les persones sol·licitants a qui deneguen injustament la prestació de la RGC o complements a presentar els corresponents recursos d'alçada i posteriorment la demanda davant del Tribunal.

Després de la ronda de paraules es recullen les aportacions i s'afegiran en el comunicat els punts d'assessorament vigents en les diverses localitats.

 

5.- Diversos

- S'està pendent de la reunió amb l'equip d'advocats del col·lectiu Ronda per a la presentació de la demanda per incompliment de Departament de Treball i la DGES de la llei de transparència en la resolució de la GAIP 114/2019.

- S'informa que el dimarts 12 de novembre a les 18:30 hores tindrà lloc a Nou Barris una xerrada informativa sobre la RGC.

- Joan proposa realitzar una xerrada informàtica sobre la RGC i la seva implementació a l'acampada de Pl. Universitat. S'acorda que faci les gestions.

 

ACORDS

 

- Valorar la resposta a la resolució parcial de la DGES a la sol·licitud d'informació de 26 d'agost, així com el retard de la resposta a la resta de punts de la sol·licitud.

- Prosseguir gestions per reunió una delegació de les persones signants de la carta amb els grups parlamentaris i desenvolupar les iniciatives que siguin necessàries en defensa de l'esmena de lectura única a l'art 7 de la llei RGC.

- Continuar les gestions per posar una demanda per incompliment resolució GAIP 114/2019

- Distribuir àmpliament el comunicat amb els punts d'assessorament.

 

Propera reunió dimecres 20 novembre 2019 a les 17:00 h. en local d'FAVB carrer Obradors 8-10 (prop estació de metro Jaume I Línia IV o Drassanes Línia III)

 

Barcelona, 7 novembre 2019

Redacta Acta: Diosdado Toledano

 

#catsensepobresa y Web: http://www.rendagarantidaciutadana.net/index.php/es/

 

Nou email assesorament Renda Garantida Ciutadania:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Joomla templates by a4joomla