Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

CARTA AL PRESIDENTE DE GOBIERNO PEDRO SANCHEZ

El pasado 29 de abril se registró telemáticamente la Carta dirigida al Presidente de gobierno de España Pedro Sánchez Pérez-Castejón (la cual se adjunta con el comunicado), también para conocimiento del Vicepresidente segundo Pablo Iglesias Turrión y el Ministro de Seguridad Social José Luis Escrivá. Para asegurar el envío de la carta se volvió a remitir el pasado 8 de mayo.
En dicha carta se aborda el proyecto de ley del Ingreso mínimo vital y su encaje con la prestación de la Renta Garantizada de Ciudadanía competencia de la Generalitat de Cataluña.
Esperamos que nuestras observaciones y propuestas sean atendidas en beneficio de los derechos de las personas y familias vulnerables.
La elevada tasa de riesgo de pobreza en el conjunto del estado español, y en especial de la pobreza severa, se van a incrementar como consecuencia de los efectos económicos y sociales de la Pandemia del Covid-19. Por consiguiente, la puesta en marcha de las leyes y medidas que permitan superar la pobreza y que garanticen las prestaciones de derecho subjetivo a las personas y familias vulnerables son prioritarias.
Una vez más, ofrecemos nuestra colaboración para dialogar y aportar nuestra experiencia en la elaboración, negociación y acuerdo de la ley de la Renta Garantizada de Ciudadanía y en el seguimiento y aportaciones durante su implementación.
Barcelona 12 de mayo 2020
Comisión Promotora Renta Garantizada de Ciudadanía
http://www.rendagarantidaciutadana.net/index.php/es/ EMAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   CARTA AL PRESIDENTE DE GOBIERNO PEDRO SANCHEZ

Resposta Gabinet Presidencia gob España

COMUNICAT SOBRE LA RESPOSTA A LA CARTA A EL PRESIDENT PEDRO SANCHEZ

El 18 de maig vam rebre resposta de el Departament de Comunicació amb els Ciutadans, de el gabinet de la Presidència de Govern, a la carta adreçada a President de Govern Sr. Pedro Sánchez on s'aportaven una sèrie de consideracions i propostes sobre el Projecte de llei de l'Ingrés mínim Vital i el seu encaix amb la llei de la Renda garantida de Ciutadania de Catalunya.
Un cop coneguem en detall la Llei de l'Ingrés Mínim Vital, i en particular el seu caràcter compatible i complementari amb les prestacions similars que són competència de les comunitats autònomes, realitzarem el seu estudi i valoració, i si escau, promourem les propostes i iniciatives davant les diferents institucions competents, per assegurar el millor encaix entre la llei de l'Ingrés Mínim Vital i la Renda garantida de Ciutadania, sempre en benefici dels drets de les persones i famílies vulnerables.
Barcelona, 19 maig 2020
Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

 

 
Joomla templates by a4joomla