Comunicados  Actas  Guías  Presentación ILP  Donaciones  Vídeo  Prensa  Contactar  Gestiones CP

ASSESSORAMENT COL·LECTIU / ASESORAMIENTO COLECTIVO

 Jueves laborables por las tardes de las 17h. a 19h. C/ Obradors, 8-10. ( <M> Drassanes L3 o Jaume I L4 ) en el local FAVB

 ¡DEFIENDE TUS DERECHOS! Les persones o les famílies que es troben en situació de pobresa tenen dret a accedir a una renda garantida de ciutadania que els asseguri els mínims d’una vida digna”. Estatut de Catalunya, en el seu article 24.3

 asesoriargc@gmail.com   www. rendagarantidaciutadana.net   @ILPRendaGC ILP de la Renda Garantida Ciutadana

Entrevista TV3

 

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA DE PERSONES AFECTADES PER DENEGACIONS INJUSTES DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA I ENTITATS SOLIDÀRIES

 

Davant els greus incompliments pel Govern de la Generalitat de la Renda Garantida de Ciutadania, amb desenes de milers de denegacions injustes.

 

Per fer complir el mandat del Parlament de Catalunya que el passat 22 de novembre ha manat al Govern de la Generalitat revisar totes les sol·licituds que han estat rebutjades.

 

Perquè es compleixi plenament el Dret de la Renda Garantida de ciutadania, us convoquem a una ASSEMBLEA GENERAL a les persones afectades per denegacions injustes, i a les entitats socials i cíviques que defensen el dret a la Renda Garantida de Ciutadania:

 

Dia13 de desembre (dijous), a les 18 hores (fins a les 20 hores)

LlocCasal de Barri Pou de la Figuera (sala principal), carrer Sant Pere Més Baix nº 70, prop estacions de metro d'Arc de Triomf i Urquinaona (línia I), Jaume I (línia IV)

 

Ordre del dia:

1.- Informació dels incompliments, problemes detectats en l'elaboració del reglament, etc.

2.- Propostes d'accions i iniciatives per fer complir la llei i fer respectar el dret de les persones a la Renda Garantida de Ciutadania.

 

COMISSIÓ PROMOTORA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

Joomla templates by a4joomla