L'Institut Nacional de Seguretat social comunica a Daniel Cedrun l'aprovació de la seva sol·licitud d'Ingrés Mínim Vital.

Després de realitzar una vaga de fam d'una setmana a pça de Sant Jaume, Daniel Cedrun ha vist reconeguda la seva sol·licitud d'Ingrés Mínim Vital presentada el passat 22 de juny.

Daniel agraeix a la Comissió promotora de la Renda Garantida de Ciutadania el seu suport, als mitjans de difusió que van divulgar els motius de la seva acció de vaga de fam, i a les persones i entitats solidàries.

Daniel anuncia que prosseguirà les seves accions legals perquè es reconegui també el seu dret a la prestació de la Renda Garantida de Ciutadania, és a dir, el complement corresponent amb el IMV.

 

Cal defensar els drets amb la lluita i la solidaritat.

 

SI ES POT

 

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 
=======================

Daniel Cedrun suspèn provisionalment la vaga de fam:

En el setè dia de vaga de fam, després de registrar una carta a l'Oficina d'atenció a la ciutadania dirigida a la Direcció General d'Economia Social, on demana la revisió de la resolució a la sol·licitud de Renda Garantida de Ciutadania, ha suspès provisionalment la vaga de fam fins a rebre resposta a aquesta carta.

Adjuntem el document registrat

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Joomla templates by a4joomla