PRESENTACIÓ:


 

L'Aliança de Marees i Moviments Socials va registrar el passat 26 de gener al Parlament de Catalunya una enquesta dirigida a tots els grups i subgrups parlamentaris, així com a les organitzacions polítiques que els conformen.

En aquesta enquesta es pregunta sobre els principals temes i reivindicacions elaborats pels diverses moviments, organitzacions i entitats de caràcter social que s'articulen en el si de l'Aliança.

El propòsit de l'enquesta és conèixer els posicionaments, consideracions i alternatives dels grups i subgrups parlamentaris sobre un conjunt de temes de gran impacte social, així com afavorir el debat públic i el diàleg social.

La campanya electoral davant la cita del pròxim 14 de febrer és un context extraordinari per situar en el primer pla de l'debat públic els principals temes socials sobre salut, residències, educació, atenció domiciliària, pobresa energètica, atur, els drets de les persones vulnerables com la Renda garantida de Ciutadania, les pensions públiques, la utilització dels Fons de Recuperació Econòmica.

Expressem el nostre reconeixement a la CUP-Guanyem, Junts per Catalunya, Partit Socialista de Catalunya i PODEM de Catalunya, per respondre a les preguntes de l'enquesta en el termini indicat.

Esperem i desitgem que els compromisos i voluntat de diàleg es facin realitat en la pròxima legislatura en benefici dels drets socials i laborals de la ciutadania.

Barcelona 3 febrer 2021

Aliança de Marees i Moviments Socials

CUP-Guanyem, Junts per Catalunya, Partit Socialista de Catalunya i PODEM de Catalunya

 
Joomla templates by a4joomla