Comunicat:

Adjuntem en arxiu pdf el Reial Decret llei 3/2021 de 2 de febrer que inclou diverses modificacions de la Llei de l'Ingrés Mínim Vital.

Aquestes modificacions es presenten en les disposicions generals descrites en les pàgines 12270 i 12271, i en el capítol II de Reial Decret "Mesures en matèria d'Ingrés mínim vital" pàgines 12.284-12.290.

En una primera lectura aquestes modificacions flexibilitzen i amplien l'accés a noves persones beneficiàries en funció de la unitat de convivència, empadronament sense llar, etc.

No obstant això, a data d'avui, encara no hem rebut resposta a les sol·licituds contingudes en la Carta a el govern d'Espanya registrada el 22 de desembre passat del 2020.

S'han produït recentment declaracions del Ministre de Seguretat Social Sr. José Luis Escrivá que anuncien futures modificacions, especialment sobre el requisit de el període de carència d'ingressos, però fins avui no tenim més concreció.

Davant l'agreujament de la pobresa a Espanya, amb les dades publicades per OXFAM, i les previsions que la situació de privació material severa puguin estendre dels 2.2 milions de persones a la fi de 2019, a 5,1 milions el 2021, la necessitat de millorar la llei de l'Ingrés Mínim Vital és més urgent que mai.

En el cas que la carta registrada segueixi sense resposta, i no hi hagi modificacions substancials en la immediatesa, us proposem a les entitats que heu subscrit la carta reunir-nos telemàticament.

Indicarem en el seu moment la data, hora i enllaç de la reunió, previsiblement en la segona quinzena del mes de febrer.

Salut i una abraçada a totes i tots

Grup Promotor Carta pública a el Govern d'Espanya sobre la Llei de l'Ingrés Mínim Vital

Per connectar amb el Grup promotor dirigir-se a l'email:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Real Decreto ley 3/2021 de 2 de febrero que incluye diversas modificaciones de la Ley del

Joomla templates by a4joomla