Davant el notable increment de l'exclusió social a Catalunya, la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania hem acordat registrar la Carta pública, que adjuntem amb aquest missatge en format pdf, adreçada al Parlament de Catalunya i on sol·licitem un conjunt de mesures com l'actualització de l'indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), etc.

Aquesta carta estarà signada per entitats i socials i persones solidàries. Creiem que estendre el suport a la carta ajudarà que els grups parlamentaris considerin les mesures sol·licitades.

En funció de la resposta, la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania, hem valorat adoptar iniciatives de sensibilització i mobilització de la ciutadania solidària.

La comunicació de l'adhesió a la Carta s'ha d'enviar a l'email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del proper dijous 10 de febrer a les 14 hores,

Les entitats signants han de comunicar la seva denominació o sigles, i les persones el seu nom i dos cognoms, així com la seva representativitat, activitat social o professió que cal destacar.

Moltes gràcies

Barcelona 5 febrer 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

Joomla templates by a4joomla